Profpet Yanıtlıyor

Veteriner Serisi Mamalar İnternetten Satın Alınır Mı?

provet marka banner

Her canlı gibi kedi ve köpeklerin de kendilerine özgü bir bağışıklık sistemi, vücut işleyişi bulunuyor. Tıpkı insanlar gibi bazı hastalıklara yatkın olan evcil dostlarımızın sağlıklı bir yaşam sürebilmesi için doğru beslenmeleri fazlasıyla önemli.

Evcil hayvanların beslenmesinde her zaman için yüksek kaliteli mamalar öneriliyor. Kedi ve köpeklerin metabolizmalarına özel olarak tasarlanan mamalar, dostunuzun ihtiyaç duyduğu kaloriyi, vitamin ve mineralleri en dengeli şekilde sunarak sağlığını korumasına yardımcı oluyor. Her ne kadar yüksek kaliteli mamalardan oluşan bir diyet, sağlıklı evcil dostlarınızın beslenmesi için yeterli olsa da özel ihtiyaçlara sahip, çeşitli hastalıklara veya obezite ve benzeri sorunlara yatkın olan evcil hayvanların beslenmesi için veteriner mamalarına ihtiyaç duyuluyor.

Hızlı Erişim

Veteriner Maması Nedir?

Veteriner maması, kedi ve köpeklerin hastalıkların, obezite ve benzeri durumların, yaşa bağlı ortaya çıkan semptomların tedavi edilmesi ve kontrol altında tutulması adına formülize edilen mamalara verilen isimdir.

Uzmanlar tarafından geliştirilen ve her evcil hayvanın ihtiyaçlarına göre farklı formüller ile üretilen bu ürünler, kedi ve köpeklerin iyileşme sürecinde kritik önem taşıyor.

Kilo Kontrolü Destekleyici Veteriner Mamaları

Kedi ve köpeklerinizin sağlıklı bir yaşam sürmesi için ideal kiloda olmaları oldukça önemli. Sinir ve dolaşım sisteminden eklem sağlığına kadar pek çok konuyu doğrudan etkileyen obezite probleminin çözümünde, kilo kontrolü destekleyici veteriner mamaları hayvanseverlerin en büyük yardımcılarından oluyor.

provet weight

Aşırı kilolu olma eğiliminde olan kedi ve köpekler için özel formülize edilen, yüksek protein sindirilebilirlik sunan Pro-Vet Weight Control veteriner mamaları pek çok veteriner tarafından tavsiye ediliyor.

Böbrek Destekleyici (Renal) Veteriner Mamaları

Kronik böbrek rahatsızlıklarına sahip, kalsiyum oksalat taşı oluşumuna yatkın olan kedi ve köpeklerin veteriner gözetiminde kullandığı renal veteriner mamaları, özellikle düşük fosfor, magnezyum ve kalsiyum içeren bir formül ile üretiliyor.

Renal Köpek Maması

provet

Renal Kedi Maması

provet renal 2

Avrupa’nın önde gelen markalarından olan PRO-VET, PRO-VET Renal Böbrek Destekleyici veteriner maması ürünüyle bu rahatsızlıklara sahip evcil dostlarınızın sağlığını en iyi şekilde destekliyor.

Karaciğer Destekleyici (Hepatic) Veteriner Mamaları

Özellikle köpeklerde karşılaşılan kronik karaciğer yetmezliğine karşı kullanılan karaciğer destekleyici hepatic veteriner mamaları, amonyak oluşumu ve hepatik ensefalopati riskini azaltan uyarlanmış bir protein içeriği sunuyor. PRO-VET Hepatic Karaciğer Destekleyici veteriner maması, yüksek fermente edilebilir lifleri sayesinde dostlarınızın çok daha sağlıklı ve rahat bir yaşam sürmesine yardım ediyor.

provet hepatic

Eklem Sağlığı Destekleyici (Mobility) Veteriner Mamaları

Evcil hayvanlarınızın yaşlılık, kaza veya herhangi bir travma sonucu oluşan eklem problemlerinin yatıştırılması ve iyileşmesi adına özel formülize edilen bu veteriner mamaları, özellikle kondroprotektif maddeler, jelatin hidrolizat ve dengeli yağlar sayesinde dostlarınızın hareket kabiliyetini artırıyor.

provet mobility

PRO-VET Mobility Eklem Sağlığı Destekleyici veteriner maması, L-Karnitin ve E vitamini içeren zengin formülü ile hangi sebepten olursa olsun, eklem problemleri yaşayan dostlarınızı en iyi şekilde destekliyor.

Sindirim Sistemi Destekleyici (Intestinal – Gastrointestinal) Veteriner Mamaları

Zayıf sindirim sistemi, bağırsak emilim bozuklukları, hassasiyet ve benzeri sorunların çözümünde oldukça etkili olan gastrointestinal ve intestinal veteriner mamaları da yine evcil dostlarınızın sağlığını düşünerek hazırlanan bir formül sunuyor.

intestinal

PRO-VET Sindirim Sistemi Destekleyici veteriner mamaları, GDO içermeyen, uzman veterinerler tarafından onaylanan ve sindirimi oldukça kolay bir içerik sunuyor.

Kalp Destekleyici ve Hipoalerjenik Veteriner Mamaları

Gıda alerjisi, kardiyomiyopati ve benzeri hassasiyetler yaşayan evcil hayvanlar için üretilen bu özel veteriner mamaları, hidrolize protein kaynakları sayesinde gıdaya karşı oluşan olumsuz reaksiyonların önlenmesine yardımcı oluyor.

Özellikle gıda alerjisi ve kalp yetmezliği sorunları yaşayan dostlarınız için formülize edilen PRO-VET Ultimate Kalp Destekleyici Hipoalerjenik veteriner maması, düzenli ve doğru kullanımda evcil hayvanlarınızın çok daha sağlıklı bir yaşam sürmesine destek oluyor.

Weight Control Köpek Maması

Weight Control

Weight Control Kedi Maması

provet weight

İdrar Yolları Destekleyici (Urinary) Veteriner Mamaları

Urinary veteriner mamaları, idrar yollarını ve boşaltım sistemini etkileyen, evcil hayvanlarınızın yaşam kalitesini düşüren struvit taşlarına ve sistit gibi hastalıklara karşı özel geliştirilen bir formül içeriyor. Taş oluşumunu azaltan, üriner problemlerin giderilmesi için kullanılan bu mamalar evcil hayvanlarınızın yaşam kalitesini artırarak, sağlıklarını koruyor.

provet struvite

PRO-VET Struvite Urinary veteriner maması, içeriğinde bulunan dengeli pH oranı, düşük fosfor ve magnezyum içeriği sayesinde idrar yolu hastalıklarının tedavisinde en iyi desteği sağlıyor.

İnternetten Veteriner Maması Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

İnternetten veteriner maması satın alırken dostunuzun sağlığını korumak, doğru ve kaliteli ürünleri alabilmek için dikkat etmeniz gereken bazı noktalar mevcut;

  • Güvenilir markaları tercih edin: Veteriner mamaları, standart mamalara kıyasla daha farklı ve özel içeriklere sahiptir. Bu nedenle, her zaman için yüksek kaliteli ve güvenilir markaları tercih etmeniz önerilmektedir.
  • Evcil hayvanlarınızın ihtiyaçlarını doğru belirleyin: Kedi ve köpeklerinizin ne gibi bir diyet düzenine ihtiyaç duyduğunu doğru şekilde anlamak için mutlaka uzman veterinerlerden destek alın.
  • Damak tadını unutmayın: Evcil hayvanlarınızın da kendilerine özgü bir damak tadı olduğunu aklınızda bulundurun. Mama seçiminde kedinizin seveceği aromaları tercih ederken, mama değişimini kademeli olarak gerçekleştirerek dostunuza alışması için zaman vermeyi ihmal etmeyin.

Doğru araştırmayı yaptıktan ve yüksek kaliteli ürünleri tercih ettikten sonra internetten veteriner maması satın almak oldukça güvenli olacaktır. PRO-VET gibi Avrupa’nın önde gelen veteriner maması markalarını, uygun fiyatlarla sunan Profpetmama, sevimli dostlarınızın sağlığını korumak için her zaman yanınızda!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir